До відома побутових споживачів! Відповідно до п. 8.6.3. ККОЕЕ Зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.

Це важливо!

Телефон call-центр

0 800 300 015

Call-центрбезкоштовно цілодобово
 

burenie

Всесвітній День охорони праці - «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці»

 

 

Вітаємо шановних колег, а також усіх роботодавців і працівників із минулим Всесвітнім Днем охорони праці!

Бажаємо комфортних і безпечних умов праці, психологічно здорової та приємної атмосфери в колективі,

дотримання усіх правил і вимог охорони праці та щоденного піклування та дбання про здоров’я та безпеку один одного.

 

 

 

Тема цьогорічного дня охорони праці: «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці» (The impacts of climate change on occupational safety and health). Зміна погодних умов значно впливає на сферу праці, особливо на безпеку та здоров’я працівників.

Лекція нашої Служби охорони праці спрямована на привернення уваги до професійних ризиків, які посилюються зі зміною клімату, а саме: які бувають ризики, як знизити їх вплив на безпеку виконання робіт.

Обговорені питання запобігання найбільш ймовірним нещасним випадкам, які можуть траплятися внаслідок зміни клімату, а саме: підвищення температури влітку, зниження взимку, а також правила надання домедичної допомоги при нещасних випадках.

На заході був представлений оновлений вигляд спеціального одягу, з урахуванням шкідливих температурних факторів, також бригадам електромонтерів були подаровані термосумки з акумуляторами холоду, щоб їжа не псувалась і була прохолодна вода у спеку, а контролерам, які відзначилися сумлінним дотриманням правил та вимог ОП - невеличкі термоси.